Login
 • Volvo S60

  Volvo S60

  već od 203.100,00 Kn*

Ljepota i snaga

Oblikovanje i radni učinak S60 će ubrzati otkucaje vašeg srca.

Predstavljamo prvi Volvo koji potpuno nadahnjuje korištenje pridjeva i superlativa koje rijetko spominju oni koji nisu plaćeni za to.
Majstorsko djelo automobilskog dizajna, taj posve novi Volvo S60 je tako lijep, pretpostavljamo da bi pješaci mogli biti zapanjeni kada ga vide po prvi puta, tako da smo za njih izumili sigurnosni sustav. Prvi na svijetu ponosnoga imena Upozorenje od sudara s potpunim automatskim kočenjem i Otkrivanje pješaka. Ali nemojte da vas to zbuni; ovo je vozačev automobil. Kreće se kao niti jedan Volvo do sada. A može se zaustaviti pri bilo kojoj brzini – čak i pri brzinama od 200 km/h. Previše seksi da bi bilo najsigurniji automobil ikada? Mi možemo živjeti s tom mišlju.

Značajke

 • Dodatna oprema

  Dodatna oprema

  Završni dodir.

  Saznajte više

 • Opustite se i uživajte u vožnji

  Opustite se i uživajte u vožnji

  Paket za podršku vozaču sadrži Volvove najnaprednije sigurnosne inovacije - kako bi se povećale i granice sigurnosti i čisti užitak vožnje. Te inovacije uključuju Prilagodljivi tempomat s Pomoći u prometnoj gužvi i Upozorenje o razmaku..

 • Pozoran umjesto vas

  Pozoran umjesto vas

  Sustav City Safety je pozoran - čak i kada vi to niste - u praćenju prometa sprijeda i kočenjem kako bi se izbjegli bilo kakvi sudari. A tehnologija Otkrivanje pješaka drži na oku pješake koji neočekivano zakorače na vaš put.

 • Savršeno podvozje

  Savršeno podvozje

  S60 je najdinamičniji Volvo koji je ikada izrađen. S dva podešenja za podvozje vaša vožnja može biti potpuno prilagođena vašim potrebama: udobnija ili sportskija.

 • Snaga i odgovornost

  Snaga i odgovornost

  D5 motor u Volvu S60 s ručnim prijenosom od 6 brzina, pojačava izvedbu automobila dok istovremeno snižava emisiju ispušnog plina. Uz nisku potrošnju goriva od samo 4.6 l/100km i 119g/km emisije CO2, D5 nudi najbolju u klasi kombinaciju iskoristivosti goriva i snage. Dodajte tome 215 ks i spremni ste za pokret.

 • Zabava i dizajn inspirirani izvedbom za zahtjevne vozače

  Zabava i dizajn inspirirani izvedbom za zahtjevne vozače

  Volvo S60 R-Design je toliko dobar da ispunjava očekivanja najzahtjevnijih vozača. Kombinacija ekskluzivnih vanjskih i unutrašnjih stilskih detalja, opcionalno sportsko podvozje te pouzdani motori zaokružuju ovaj rafinirani sportski kompakt s pet vrata.

Galerija

Cjenici i Brošure

Cjenici

Brošure